ORDU / ALTINORDU - Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Mrt

Öğrencimiz Feyzanur KIRLAK YKS Türkiye 14.sü oldu. Öğrencimizin bu başarısı yerel basında yer buldu.

Ekm

Hedef YKS 2024 Akademik Takip Komisyonu Toplantısı, 3 Ekim tarihinde okul müdürümüz Murat Gümüş başkanlığında gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz YKS Hedef 2024 veli bilgilendirme çalışmalarına 23 Eylül tarihinde, okulumuz konferans salonunda başlamıştır.

Mrt

YÜZLEŞME

Kamp programını görüntülemek için TIKLAYINIZ

Deneme programını görüntülemek için TIKLAYINIZ

Ara

Okulumuz rehberlik servisimizin yapmış olduğu motivasyon çalışmalarına ekranlardan tanıdığımız Süleyman BELEDİOĞLU (Bonus Hoca)konuk oldu. Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluşan Bonus hoca; yaptığı esprili ve candan sunumuyla öğrencilerimizi kendine bağladı.Öğrencilerimizin can kulağıyla dinlediği konuğumuz anlattıklarıyla sınava hazırlık yapan gençlerimize bu sene de can suyu oldu. Okulumuzda gündem olan ve "beyin temelli öğrenme"nin önemini vurgulayan Süleyman BELEDİOĞLU hocamıza kurumumuz adına gönülden teşekkür ediyoruz.