KARİYER GÜNLERİ

Ock

Meslek tanıtım günlerimiz başladı. 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz adım adım ilerliyorlar ve kariyerlerini planlıyorlar.  Meslek Tanıtım Günleri, okulumuz mezunlarını, farklı üniversitelerden akademisyenleri, farklı sektörlerden gelecek iş insanlarını öğrencilerimiz ile buluşturmak ve meslekler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek için gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda Ordu Adalet Komisyon Başkanı Dr. Mesut Bilen Beyefendiyi ve İşkur İl Müdürü İsa Kaymak Beyefendiyi okulumuzda ağırladık. Çok güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide öğrencilerimiz Hukuk Fakültelerinden mezun olan öğrencilerin hangi meslekleri icra edebilecekleri hakkında bilgi sahibi oldular. Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek Adalet Komisyon Başkanı Dr. Mesut Bilen'e çiçek takdiminde bulundu. Güzel söyleşileri için kendilerine teşekkür ediyoruz.