T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ALTINORDU - Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi

PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK ve REHBERLİK SERVİSİ

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi kimlerden oluşuyor?

 

Mehazım AKBABA, Psikolojik Danışman 

 1963 yılında Muğla Milas’ta doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini Milas’ ta; üniversite öğrenimini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler Bölümünde tamamladı. Akabinde askerlik görevini Tuzla Piyade Okulu’nda yerine getirdi. Sonra Zonguldak Fener Lisesi, Kilimli Lisesi’nde görev yaptı. Fen Lisesi öğretmen alım sınavını kazanarak Ordu Fen Lisesi’nde çalıştı. 2016 yılından itibaren okulumuzda görev yapmaktadır. Hobi olarak, kitap okuma, spor yapma, balık tutma ile ilgilenmektedir.

Rehberlik servisi nerede bulunmaktadır?

Okulumuzun 3. Katında bulunmaktadır.

 

 Şekure MORAL, Psikolojik Danışman 

1988 yılında Ordu Ünye’ de doğdu. 2006 yılında Ünye Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi’ inden mezun oldu. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’ nü  2011 yılında bitirdi. Aynı yıl Ordu’nun Kumru ilçesinde göreve başladı. 2015-2018 yılları arasında Fatsa Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalıştı. Ardından Ordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yaptı. Çeşitli STK’ larda görev almakta olup, alanına dair gönüllü çalışmalarla hizmet vermektedir. 2023 yılından itibaren okulumuzda görev yapmaktadır. Hobi olarak, kültürel etkinliklere katılma, organize etme, rehberlik etkinlikleri geliştirme ve kitap okumayla ilgilenmektedir.

Rehberlik servisi nerede bulunmaktadır?

Okulumuz binasının giriş katından sağ tarafa dönüşte koridorun karşısında bulunmaktadır.

 

 Melek KIR, Psikolojik Danışman 

1987 yılında Çorum’da doğdu. Ortaöğretimini Kütahya’ da tamamladı. 2011 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldu.  2012 yılında Yozgat Aydıncık Çok Programlı Lisesine atandı. 2014 yılında İstanbul Bahçelievler Yunus Emre İmam Hatip Ortaokuluna atandı. Daha sonra 2018 yılında Artvin Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ ne atandı. Artvin de olduğu dönemde Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi’ nde çalıştı.  2023 yılından itibaren de okulumuzda görev yapmaktadır. Hobi olarak, kitap okuma, zeka oyunları, rehberlik etkinlikleri geliştirme ile ilgilenmektedir.

Rehberlik servisi nerede bulunmaktadır?         

Okulumuz binasının giriş katında Müdür Yardımcısı Gülhanım KIRLAK’ ın odasının yanında bulunmaktadır.

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.09.2019 - Güncelleme: 18.03.2024 14:20 - Görüntülenme: 917
  Beğen | 7  kişi beğendi