Murat GÜMÜŞ - Okul Müdürü

1982 yılında Ordu/ünye´de doğmuştur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Ünye´de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2005 yılında mezun olmuştur.

2005-2010 yılları arasında Nevşehir/Derinkuyu´da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak çalıştı.

2010-2014 yılları arasında Bilecik/Bozüyük Cumhuriyet İlköğretim okulunda müdür ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

1 Eylül 2014 tarihinde Bozüyük Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirildi. 2 yıl sonra aynı okula kadrolu olarak atandı.

28 Ağustos 2020 tarihinde Ünye´ye Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandı. Ünye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde iken 12 Ağustos 2022 tarihinde okulumuza okul müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Sayın GÜMÜŞ evli ve 5 çocuk babasıdır.