ORDU / ALTINORDU - Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

11 Haziran 2022 tarihinde yapılan 5.sınıf seçme sınavı sonuçlarına göre asil olarak kayıt yaptırmaya hak kazanan ilk 120 ye giren öğrencilerin kayıtlarını 20 Haziran - 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında okulumuza bizzat gelerek yaptırması gerekmektedir.

Kayıt yaptırmayan öğrencilerimizin yerine yedek listeden 4 Temmuz 2022 tarihinden itibaren sırasıyla öğrenciler çağırılıp kayıt yaptırılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- Kesin Kayıt Veli Dilekçesi (Okuldan verilecek)

2- Sosyal Faaliyetlere İzin Veli Dilekçesi (Okuldan verilecek)

3- Öğrenci Bilgi Formu (Okuldan verilecek)

4- 2 Top A4 Fotokopi Kağıdı

5- Nüfus Cüzdanı

ÖNENLİ NOT: LİSTEDE ASİL OLARAK KAZANAN İLK 120 ÖĞRENCİ, YEDEK LİSTEDE YER ALAN ÖĞRENCİLER İSE 120-180 ARASIDIR.

Sonuçları görmek için TIKLAYINIZ

Haz

2022 Ortaokul Öğrenci Seçme Sınavı Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları yayınlandı.

A Kitapçığı için TIKLAYINIZ

B Kitapçığı için TIKLAYINIZ

Cevap Anahtarı

May

Başvurular okul idaresine, yüzyüze yapılacaktır.

Geçmiş dönem sınav sorularına ulaşmak için TIKLAYINIZ

2021 yılı A KİTAPÇIĞI, 2021 yılı B KİTAPÇIĞI, 2021 yılı CEVAP KİTAPÇIKLARI için koyu renkli alanlara tıklayınız.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen 'Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması' Türkiye Finali, 17 Mayıs 2022 tarihinde Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde (AKYAZI) gerçekleştirilecektir. Program detayları görsellerde mevcut olan organizasyonumuza tüm halkımız davetlidir.

Eyl

Okul dergisi için bir isim fikriniz varsa bağlantı adresine tıklayarak fikrinizi beyan edebilirsiniz. Bağlantı adresi için TIKLAYINIZ

Girilen cevaplar arasından komisyon tarafından uygun görülenler, okul web sitesinde oylamaya sunularak nihai karara ulaşılacaktır. İsim önerisi kabul edilen kişiye okulumuz tarafından ödül verilecektir.

Haz

Kitapçık ve cevap anahtarlarımız Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sayfasında yayınlanmıştır, habere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2020 YILI 5.SINIFA ALIM SINAVI SORULARI A KİTAPÇIĞI TIKLAYINIZ

2020 YILI 5.SINIFA ALIM SINAVI SORULARI B KİTAPÇIĞI  TIKLAYINIZ